Revell Landscaping had the pleasure of transforming the front and backyard of an old, tired and underutilised Bedford property into a modern, contemporary cottage style landscape that the family can now enjoy. The once complicated one bay garage has been modernised to a fully functional double bay garage, including a simple front boundary wall to complement the existing architecture of the home.

Complete with a well-loved tandoori oven (brought all the way from the UK!), the home owners wanted an outdoor area to entertain but also a place they can enjoy with the kids. Revell extended the existing alfresco area and created a casual yet functional outdoor kitchen with a lawn big enough for the kids to play on. Plus, the addition of two stunning Atlantis urn water features to bring the whole design together.

The key design criteria for this project was to create a space that was not only functional but utilised the existing architecture of the home.

If you’d like to know how Revell Landscaping can help you create your dream space, please contact us through the form to the right or by calling 08 9379 9686 to arrange a free consultation.