The design brief for the Griffith residence of Trigg was to create a landscape statement to complement the new renovations to the existing Trigg residence.

The initial discussion with the client involved a broad outline of key feature areas for inclusion, with attention to finished detail to compliment the period and style of the residence while adding some contemporary elements.
The interior views to the pool surround and entry courtyard were also seen as a priority in the new landscape.

The Design Solution
Features of the design include – Deck surface contrasted with granite and pebble for the new entry courtyard statement.The interior views to the pool surround and entry courtyard were also seen as a priority in the new landscape.

The Design Solution
Contemporary rendered brick planters to work as one with the residence and extend on the existing structural themes.
Deck surface contrasted with granite and pebble for the new entry courtyard statement.

If you’d like to know how Revell Landscaping can help you create your dream space, please contact us through the form to the right or by calling 08 9379 9686 to arrange a free consultation.